Team met Anthony Sinke

Maak kennis met ons volledige team

Ruud Smit

Ruud Smit

Ik heb een behoorlijke aanloop genomen voordat ik aan het meer gewone leven begon en bewuste(re) keuzes ging maken.

Opgegroeid als enig kind met spanningen in de thuissituatie. Mede hierdoor was school iets wat niet heel erg de aandacht had. Op16 jarige leeftijd ben ik zonder examen gestopt met school (of school met mij dat ben ik even kwijt) en gaan werken. Bij dit werken heb ik het geluk gehad dat mijn mogelijkheden en kwaliteiten werden gezien en dat ik mij door kon ontwikkelen. Uiteindelijk heb ik vanaf mijn 16 e 14 jaar gewerkt voor een bedrijf dat nu bekend is onder de naam Mammoet. In dit bedrijf heb ik ook veel geleerd over andere culturen (ik werkte wereldwijd aan projecten) en afstemming met anderen. 

Uiteindelijk heb ik (samen met mijn toen vriendin, nu vrouw) besloten dat het tijd werd om mijn aandacht te verleggen naar studie en een andere carrière. Hieruit is toen voortgekomen dat ik eerst een HBO opleiding en later een aanvullende Masterstudie heb gedaan op het gebied van Sociale Wetenschap. Dit maakt dat ik op dit moment werk voor een Gemeente en met jongeren, ouders en families werk aan het opheffen van barrières die maken dat de jongere vast loopt. 

In mijn leven heb ik naast studie en werk het nodige gedaan aan coaching (ontvangen en ook zelf mensen begeleid) en inter- en supervisie. In mijn jeugd heb ik veel gehad aan het feit dat ik heel veel kon sporten (Judo en Kickboksen) en hierdoor veel van mijzelf heb leren geleerd en ook geleerd heb om goed met anderen om te gaan. 

Samen sporten heeft mij veel gebracht.