Opstellingsdagen

1 dag
LAJOIA , Nederland
135,00 EUR

7 juni 2024

3 beschikbare plekken
Opstellingsdagen

Informatie

Informatie

Informatie

Familieopstellingen, of systemisch werk, is een methode om verborgen dynamiek in het zicht te krijgen.

Een belangrijk principe van systemisch werk is dat alles en iedereen erbij hoort en dat niets of niemand uitgesloten kan worden. Tijdens een opstelling werken we systemisch; we beseffen dat er een enorm energetisch web is waarin alle personen en gebeurtenissen binnen een systeem met elkaar verbonden zijn. En dat dit alles gevolgen heeft in het verleden, heden en de toekomst.

Wanneer je een opstelling meemaakt ervaar je dit vaak als helend, omdat jij onbewuste patronen niet meer hoeft te ontkennen, maar deze juist kan herkennen en erkennen. Op een rake manier maakt een opstelling zichtbaar en voelbaar voor jou waar de levensenergie nog niet kan stromen in jouw leven.


Jouw vraagstuk

Jouw vraagstuk

Jouw vraagstuk

Tijdens de opstellingsdagen is het mogelijk om met een ingebracht vraagstuk of probleem van jou te werken. We gaan samen na welke betrokkenen een rol spelen in het web. We hebben aandacht voor de beleving van het probleem en ook voor wat je gewenste uitkomst is. Je kiest representanten en wijst hen zodanig een plek toe in verhouding tot elkaar totdat het systeem precies lijkt op dat wat speelt in jouw situatie. Dan wordt zichtbaar of voelbaar wat daarvoor nog niet gezien of gevoeld werd. Vanuit deze hernieuwde oriëntatie op de realiteit gaan we samen met jou na wat er nodig is om de levensenergie weer te laten stromen en om jou op je plek en in je kracht te laten staan. 

Zeg ja
"Een ja tegen de werkelijkheid is de ingang naar acceptatie. Een nee is een afwijzing die als een boemerang terugkaatst."

Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden

Als je een vraagstuk wilt inbrengen, dan heb je dat bij je aanmelding kenbaar te maken. De investering hiervoor bedraagt € 220,- incl. btw en lunch.

Als je erbij wilt zijn als representant, wat een bijzondere helende en leerzame ervaring is, bedraagt de investering € 135,- incl. btw en lunch.

De start van de opstelling dag is 10.00 uur en we eindigen om 17.00 uur

Als je vragen hebt mbt. jouw vraagstuk of meer wilt weten omtrent opstellingen, kun je contact opnemen met Linda van Groeningen. Via mail: linda@ademzijn.nl of tel: 06 47 19 82 75

Meld je direct online aan.

Begeleidend team

Anthony Sinke

Anthony Sinke