Huna-Leer Hawaii
HunaSourceQuest Hawaii

12 dagen
Hawaii, Hawaii
1.500,00 EUR
22 juli 2022 t/m 3 augustus 2022
HunaSourceQuest Hawaii

HunaSourceQuest Hawaii

HunaSourceQuest

HunaSourceQuest Hawaii

Zoek je een echte 'once in a lifetime' ervaring waarmee je je leven enorme positieve impuls kunt geven? Tijdens een uitdagende 12-daagse HunaSourceQuest ervaar je onder inspirerende begeleiding van Anthony Sinke & Linda van Groeningen de spirituele rijkdom van Hawaii.

We gaan naar de roots van de mystieke Huna-leer. Het landschap en de mensen zijn er prachtig: de sfeer is adembenemend. Een reis die in alle opzichten inspirerend en verfrissend is. Aloha!

Van 22 juli 2022 t/m 3 augustus 2022 gaan we wederom weer een reis maken die in alle opzichten tot de verbeelding spreekt. Het reisdoel? Het fantastische 'Garden Island' Kauai. Kauai is het noordelijkste eiland van Hawaii. Het onderscheidt zich door zijn ongekende en overweldigend mooie natuur. Karakteristieke landschapselementen zoals de 'Red Rocks', enorme watervallen, strak blauwe luchten en de bron van de vulkaan vormen samen een paradijselijk geheel dat de zintuiglijke waarneming doet jubelen.

Rust en balans in een krachtig concept

Info

Rust en balans in een krachtig concept

Genietend van de rust en de natuur zul je ervaren dat dit de 'place on earth' is om rust en balans in jezelf te hervinden. En weer te ervaren wie je werkelijk bent. De HunaSourceQuest is een zeer krachtige ervaring volgens een zorgvuldig opgebouwd concept. De reis is een verhelderende mix van inzicht, bewustwording, zelfreflectie, plezier en natuurlijk Huna-leer.

Tijdens deze 12-daagse reis ben je echt helemaal weg van alle dagelijkse beslommeringen.

De reis wordt begeleidt door Anthony Sinke gezamenlijk met Linda van Groeningen. De 'trainingsdagen' zijn verdeeld in even en oneven dagen. Zo creëren we een perfecte balans tussen het kennismaken met de Huna-leer en het ontdekken van de kracht van het eiland Kauai. Op de even trainingsdagen werken we in de morgen met de krachtige en eenvoudige healingmethode uit de Hawaiiaanse leer. De rest van de dag zijn vrij om zelf in te vullen.

Uitdagend, verrassend en indrukwekkend

Uitdagend

Uitdagend, verrassend en indrukwekkend

Op de oneven dagen organiseren we een Trail die telkens uitdagend, verrassend en indrukwekkend is. Om je een idee te geven: in 2004, 2006 , 2007 en 2014 ben ik het eiland gaan ontdekken. Het eiland leren waarderen is niet zo moeilijk. het voelt als een soort thuiskomen.

Het mooie is dat het eiland je ondersteunt in het ' het herinneren' wie je allang bent. En als je je échte zelf hebt teruggevonden maakt je dat krachtiger, gelukkiger en completer mens.

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Voor de HunaSourceQuest 2022 staan er we er een aantal hoogtepunten op het programma. We gaan snorkelen tussen de reuzenschildpadden en hiken naar de manifest watervallen. Met een zeilboot varen we langs het eiland, waar je zomaar een inspirerende ontmoeting met orka's kunt hebben. Tijdens een kanotocht over de rivier kom je de meest prachtige, exotische verrassingen tegen.

En in Queensbad (lava) zullen we bij zon opgang rituelen ervaren. Ook zullen we dit jaar een 2-daagse Kalalau Hiking trail maken langs de Na Pali Coast. Hierbij zullen we ook een nacht permissie aanvragen om in de natuur te verblijven. Kijk maar eens op www.kauai.com.

Huna Training

Huna Training

Huna Training

De trainingdagen bestaat uit een buitenklas dat telkens op adembenemende stranden en plaatsen wordt gegeven. In de training word je ingewijd in de Huna filosofie, de geheime leer van de Kahuna en vooral de krachtige healingtechnieken. We werken met de elementen Vuur, Water, Lucht, Aarde en Ether. Harmonie met de elementen. Je zult ervaren dat alle elementen in ons aanwezig zijn, maar dat we een aangeleerde voorkeur hebben voor twee van de vier elementen.

Het balanceren in alle vier de elementen maakt dat we ons 'compleet' voelen. We leren over de drie-eenheid: de weg naar bewustzijn en groei. We ervaren de functies van ons bewustzijn, onderbewustzijn en hogere bewustzijn. 

FAQ

Heb je vragen over deze fantastische HunaSourceQuest op Hawaii? Neem dan gerust contact op met Anthony Sinke. Tel: 06 534 120 82

  • Vlucht opties volgt media februari 2021. Is niet in de prijs inbegrepen. De makkelijkste verbinding is een vlucht met KLM vanuit Amsterdam met één overstap op Seatlle. Vluchtduur is dat 18 uur en 30 minuten. Dit is met inbegrip van een overstaptijd van 2 uur. Je land dan in Lihu op het eiland Kauai. De terugreis duurt iets langen en duurt met 1 tussenstop 22 uur. De kosten bedragen € 1400,-- voor een retourvlucht. Er zijn goedkopere vluchten vindbaar, enkel wordt de reisduur dan langer.   
  • Je kan een prima verblijf vinden aan de Nort Short van het eiland. Suggesties volgen. Ook bieden wij opties aan om de locatie voor je te organiseren. Locatie en prijzen zullen in januari 2022 bekend zijn. Er zijn 3 avonden dat we samen  met de groep BBQ en genieten van de zon ondergang.
  • vervoer heb jezelf te organiseren. Auto’s zijn bij de airport te huur. Er is een mogelijkheid om te carpoolen gedurende de 12 dagen HunaSourceQuest.   
  • training Huna-leer
  • trails (huur zeilboot, kayaks, duikbrillen)
  • reisinformatie: Deze zal  november 2021 bekend worden gemaakt. 

Linda & Anthony houden 2 informatie avonden om je te voorzien van informatie over de reis, inhoud en reismogelijkheden. De avonden zijn vrijblijvend en je maakt kennis met andere deelnemers zodat gezamenlijk reizen, verblijf, carpool op het eiland en dergelijke tot de mogelijkheden behoort.  

Deze data staan gepland op:

Vrijdag 18 maart 2022
2e Data begin mei volgt

Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en informatie omtrent deze reis.

Begeleidend team

Anthony Sinke

Anthony Sinke

Linda van Groeningen

Linda van Groeningen