Embody your light

8 dagen
LAJOIA , Nederland
2.250,00 EUR

27 januari 2023
10 maart 2023
21 april 2023
19 mei 2023
16 juni 2023
22 september 2023
20 oktober 2023
17 november 2023

8 beschikbare plekken
Embody your light

Het is tijd.

Het is tijd.

Het is tijd.

Tijd om jouw licht te belichamen.
Niet alleen te belichamen, maar ook te laten schijnen. Het is tijd voor jouw licht!

Wij, Linda & Anthony nodigen jou uit om deel te nemen aan de 8-daagse jaartraining Embody your Light. Alles komt hierin aan bod. Alles, wat jij in deze bijzondere tijd kan gebruiken om jouw bewustzijn te verhogen. Alles, wat jij nodig hebt om jouw levensenergie volop te laten stromen.

Onze jaartraining is ontstaan vanuit onze decennialange passie voor persoonlijke ontwikkelingsreis. In onze reis hebben we krachtige methoden ervaren, bestudeerd en gedoceerd. De jaartraining hebben we opgezet om dit door te kunnen geven. We combineren de meest waardevolle en effectieve wijsheden uit onze reis in deze training. Deze wijsheden zullen jou uitnodigen om rechtstreeks naar je essentie te gaan.


Hoe zou het zijn om jouw licht volop te laten schijnen?

Want, hoe zou het zijn om jouw licht volop te laten schijnen?

Hoe zou het zijn om jouw licht volop te laten schijnen?

Hoe zou het zijn om jezelf helemaal te laten zien, te laten horen en te laten voelen? Hoe zou het zijn om te leven vanuit jouw essentiële zijn?

Belangrijk in deze training is dat je bereid bent om jouw binnenwereld in te gaan en te voelen wat daar is. Wat binnen in je speelt, spiegelt zich af in jouw buitenwereld. Binnenin vind je de antwoorden op de vraag wat echt belangrijk en goed voor je is. En dan kun je ontdekken dat jij op zielsniveau niet werkt vanuit goed of fout. Je mag leren dat jouw authentieke zelf met alles erop en eraan de ruimte kan krijgen. Zo kun je echt je volle potentie uitdrukken en vanuit jouw missie gaan leven.

Waarom meedoen?

Waarom meedoen

Waarom meedoen?

De jaartraining is er kortom voor iedereen. Het maakt niet uit waar jij op dit moment bent in jouw persoonlijke ontwikkeling. In het begin van de training kijken we waar jij nu staat en we onderzoeken wat jij vervolgens nodig hebt om meer in jouw kracht en jouw licht te gaan staan.

De tijd waarin wij nu op aarde leven is enorm uitdagend. Er is een duidelijke uitnodiging om steeds meer te ontdekken en ons te herinneren wie we in werkelijkheid zijn.

En wanneer jij straalt, kun jij jezelf, jouw dierbaren, de aarde en het universum dienen.

Wat is het programma?

Programma

Wat is het programma?

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen en methodes aan bod:

 • systemisch werk (familieopstellingen)
 • huna-leer (Hawaïaanse leer, verbinding tussen body, mind & soul)
 • energetisch werk
 • ademwerk (sessies van verbonden ademhaling)
 • lichaamswerk
 • schaduw- & lichtwerk
 • meditaties, dans & yoga
 • stemwerk
 • tantra
 • sjamanistische rituelen (zweethut- & cacaoceremonie)
 • traumawerk

Tijdens de trainingen worden thema’s grotendeels door de deelnemers zelf ingebracht. We werken vooral met wat zich in het hier en nu aandient.

Begeleidend team

Linda van Groeningen

Linda van Groeningen

Anthony Sinke

Anthony Sinke