SchaduwVerlichting

2 dagen
Delfgauw, Nederland
495,00 EUR

11 maart 2022
12 maart 2022

5 beschikbare plekken
SchaduwVerlichting

Wat is Schaduwverlichting?

Wat is Schaduwverlichting?

Wat is Schaduwverlichting?

We worden overmatig alert voor het gevaar wat komen gaat.

Schaduwverlichting zijn de aspecten van onszelf die weinig of geen ruimte krijgen. Hierdoor worden deze aspecten onderdrukt om niet gezien te worden. Echter gaan ze een leven lijden onbewust en komen ze vol in je gezicht terug. Iedereen kent wel dat hij/zij slim of sterk wilt zijn. Maar als we geconfronteerd worden met de tegenstellingen in ons zoals het domme of zwakke deel dan worden we boos of trekken ons terug.

Op deze wijze willen we onszelf beschermen voor gevaar en pijn. Met alle gevolgen van dien! We worden overmatig alert voor het gevaar wat komen gaat, weten niet meer te ontspannen of we vermijden situaties of mensen die de niet welkome delen spiegelen.

De schaduw als bondgenoot

De schaduw als bondgenoot

De schaduw als bondgenoot

Het heeft dus geen zin om je schaduwen te ontlopen

Iedereen heeft schaduwkanten. Dat zijn aspecten van onszelf zoals ergernissen of ‘’slechte’’ eigenschappen, die we niet willen accepteren en daardoor wegdrukken. Toch kan je schaduw een belangrijke bondgenoot zijn. Wanneer je de positieve kanten inziet van deze weggedrukte aspecten..ben je al begonnen met ze accepteren. Dan voel je je vrij en verbonden met jezelf!

Dagelijks voelen we emoties bij gebeurtenissen die ons onbewust herinneren aan onverwerkte en weggestopte herinneringen. Ogenschijnlijk kleine dingen raken oude pijn. Het heeft dus geen zin om je schaduwen te ontlopen, ze dienen zich telkens weer aan! Sterker nog, ze horen bij ons en willen gezien, gehoord en gevoeld worden.

Volkomen liefde

Volkomen liefde

Volkomen liefde

"Volkomen liefde is net als de kleur wit. Wit is niet de afwezigheid van kleur, maar is een combinatie van alle kleuren die er bestaan. Liefde is ook niet de afwezigheid van emoties (zoals haat, woede, lust, jaloezie) maar juist een optelsom van alle gevoelens. Liefde is de som van alles"

Neale Donald Walsch

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij (Linda en Anthony) zijn bedreven lichtwerkers. Begin 2000 volgde Anthony de opleiding Shadow Process Intergration bij Debbie Ford in Amerika. Er ging een wereld voor mij open! Sinds 2006 geven Linda en Anthony jaarlijks meerdere worskhops op het gebied van schaduwwerk.

Wat kan je verwachten?

Wat kan je verwachten?

Wat kan je verwachten?

'Wie zijn schaduw bevrijdt heeft de beschikking over een schat aan vermogens'

In de tweedaagse workshop ontmoet je op een wonderbaarlijke wijze zowel je schaduwzijde als je verlichting. Daardoor leer je:

  • het herkennen en erkennen van de schaduwzijde;
  • licht geven aan emoties en daar ook expressie aan geven;
  • het vergeven van jezelf en verwerken van oude verwijten en beschuldigingen;
  • over welke vermogens je beschikt die gaan helpen in de toekomst;
  • je werkelijk potentieel te ontdekken en ook in te zetten;
  • met meer inzicht en begrip je complete zelf en anderen te aanvaarden.

‘Wie zijn schaduw bevrijdt heeft de beschikking over een schat aan vermogens’

Met schaduwverlichting aan de slag gaan heeft dus een enorm positief effect op je dagelijks leven. De buitenwereld heeft minder invloed op jouw gemoedstoestand. Dat brengt je innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen in je werkelijk potentieel.

Het eerstvolgende Schaduwverlichting vindt plaats op 2 en 3 juli  van 10.00 uur tot 17.00 uur. De investering is inclusief 2 daags verblijf, 1 overnachting, ontbijt, 2 x lunch en 1 x diner. Ook ontvang je een werkboek en is koffie en thee incl. We verblijven op Buitengoed de Uylenburg te Delfgauw.

Voor vragen kan je contact opnemen met Anthony via het contactformulier.